Hafiza's FotoPage

By: Hafiza Abd Hamid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 17-Nov-2008 01:23 Email | Share | | Bookmark
Gambar Ilman (The Latest - 6 months )

 
 
 
View all 9 photos...
Dah lama saya tak post entry tentang Ilman kan...sekarang nie baby Ilman dah 6 bulan dan beratnya ialah 7.1kg. Tak de lah besar sangat tapi doktor kata he's on target. Yang penting pada ibu dan ayah, Ilman sentiasa sihat dan ceria....


Sunday, 16-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Tok Hamid...

 
 
 
View all 5 photos...
Hari ini adalah hari yang istimewa pada saya. hari ini adalah hari lahir ayah saya yang sangat saya sayangi....Kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Lahir pada Ayah dan kami berdoa semoga Ayah sentiasa sihat serta panjang umurnya. Kami juga berdoa agar Ayah mendapat kebahagiaan sehingga ke akhir hayat...amin....


Wednesday, 5-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Belated Birthday Irdina

Berebut tiup lilin dgn Naim
 
 
View all 11 photos...
Today, Irdina was so happy because she get to celebrate her belated Birthday with her friends. Sambutan meriah ditambah kan lagi dengan kehadiran Naim yang suka buat kecoh...mind you, it is just a simple birthday party...

Anyway, I am so happy just by looking at my daughter's and son's happy face, grinning all the way...precious moment to me and my hubby.

p/s: Sorry lama tak update sbb keadaan tak mengizinkan...bz sangat dengan kerja.


Friday, 26-Sep-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya...

Pada kesempatan ini, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin kepada semua yang mengenali diri saya ataupun yang tidak tapi membaca fotopages saya nie

Saya akan kembali ke kampung esok so rasanya hari nie adalah ramadhan last saya di KL utk tahun ini. Insya Allah, jika dipanjangkan umur, saya akan menjalani puasa di KL tahun depan....

Kepada yang nak balik kampung tuh, berhati-hati di jalanraya atau jalan udara atau jalan air. Tak lupa jugak di laluan keretapi....hehehehehehehe

Sehingga bertemu lagi di alam siber selepas raya....bye....


Tuesday, 23-Sep-2008 00:29 Email | Share | | Bookmark
Luahan Rasa Hati...

Tension!!! Tension!!! Tension!!!....huhuhuhu ...

Poyo sungguh saya rasa minggu nie walaupun sepatutnya 'happy' sbb tak lama lagi nak raya....so apa yg boleh saya mention kat sini ialah:
"Inilah akibatnya kalau buat sesuatu tuh separuh hati jea dan bukan nya 'whole hearted'".

Rasanya saya kena perbetulkan 'nawaitu' saya nie supaya saya dapat melaksanakan tugasan dengan baik.

What to do.... atau memang saya dah

Uwaaaa.....bosan giler tahap gaban nih...help!!! help!!! help!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net